Samenwerken

Via Docentenleven.nl bied ik verschillende diensten en mogelijkheden tot samenwerken aan. Een overzicht hiervan vind je hieronder. Ben je enthousiast geworden over mijn werk en heb je interesse in samenwerken? Neem gerust contact op via info@docentenleven.nl.

Interview

Regelmatig wordt mijn mening gevraagd over onderwijs gerelateerde onderwerpen. Voorbeelden hiervan vind je hier. Wil je een interview met mij of wil je mijn mening over een onderwijs gerelateerd onderwerp meenemen in een artikel? Dat kan! Graag verneem ik van te voren waar het interview over zal gaan. Op basis daarvan zal ik bepalen of ik hieraan kan en wil meewerken.

Schrijven van columns of onderwijs gerelateerde artikelen

Voor mijn website schrijf ik wekelijks nieuwe artikelen over het onderwijs. Ben je op zoek naar iemand die voor jouw platform, tijdschrift of krant een artikel, column of blog kan schrijven? Ik sta open voor schrijfopdrachten op freelance basis.

Ontwerpen van onderwijs

Wekelijks bedenk ik werkvormen en lessenseries voor mijn eigen lessen. Veel van deze lessen en werkvormen deel ik op mijn website. Het is mogelijk om dit ook voor jouw organisatie te doen. Ik denk graag mee over een ontwerp en de ontwikkeling van een methode of werkvorm.

Toesturen van boeken en producten

Regelmatig krijg ik boeken of onderwijs gerelateerde producten toegestuurd voor een review. Het is geen enkel probleem om mij dergelijke zaken toe te sturen, maar toesturen is geen garantie voor plaatsing van een review of verwijzing via mijn social media kanalen. Alle producten en boeken die ik toegestuurd krijg beoordeel ik van te voren. Aan de hand hiervan bepaal ik of het materiaal aansluit bij mijn visie en doelgroep en of ze zullen worden gepubliceerd of genoemd.

Contact

Wil je weten wat ik voor jouw docenten, studenten of onderwijsinstelling kan betekenen?
Tijdens een (virtuele) kop koffie kunnen we kennismaken!
Mail mij en we maken snel een afspraak.