Via Docentenleven.nl bied ik verschillende diensten en mogelijkheden tot samenwerken aan. Ben je enthousiast geworden over mijn werk en heb je interesse in samenwerken? Neem gerust contact op via info@docentenleven.nl. Er zijn verschillende mogelijkheden voor samenwerkingen:

Schrijven van columns of onderwijs gerelateerde artikelen
Voor mijn website schrijf ik wekelijks nieuwe artikelen over het onderwijs. Ben je op zoek naar iemand die voor jouw platform, tijdschrift of krant een artikel, column of blog kan schrijven? Ik sta open voor schrijfopdrachten op freelance basis.

Interview
Regelmatig wordt mijn mening gevraagd over onderwijs gerelateerde onderwerpen. Voorbeelden hiervan vind je hier. Wil je een interview met mij of wil je mijn mening over een onderwijs gerelateerd onderwerp meenemen in een artikel? Dat kan! Graag verneem ik van te voren waar het interview over zal gaan. Op basis daarvan zal ik bepalen of ik hieraan kan en wil meewerken.

Toesturen van boeken en producten
Regelmatig krijg ik boeken of onderwijs gerelateerde producten toegestuurd voor een review. Het is geen enkel probleem om mij dergelijke zaken toe te sturen, maar toesturen is geen garantie voor plaatsing van een review of verwijzing via mijn social media kanalen. Alle producten en boeken die ik toegestuurd krijg beoordeel ik van te voren. Aan de hand hiervan bepaal ik of het materiaal aansluit bij mijn visie en doelgroep en of ze zullen worden gepubliceerd of genoemd.

Ontwerpen van onderwijs
Wekelijks bedenk ik werkvormen en lessenseries voor mijn eigen lessen. Veel van deze lessen en werkvormen deel ik op mijn website. Het is mogelijk om dit ook voor jouw organisatie te doen. Ik denk graag mee over een ontwerp en de ontwikkeling van een methode of werkvorm.

Trainingen
Op zoek naar een interessante training voor jouw team? Ik ontwikkel trainingen op maat voor teams, maar geef ook webinars of trainingen aan grotere groepen tijdens congressen of symposia. Meer over de onderwerpen waarover ik trainingen geef lees je op de pagina trainingen.

Coaching
Startende en studerende docenten kunnen soms vastlopen in hun werkzaamheden. Het is dan prettig om met iemand te kunnen sparren. Heb je hier behoefte aan? Lees dan eens verder op mijn coachingspagina’s voor startende en studerende docenten! Onder deze vorm van samenwerken valt ook de mogelijkheid tot scriptiebegeleiding.