De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van activerende werkvormen, formatief evalueren, differentiëren en (online) didactiek. Deze kennis en ervaring deel ik graag met jou in de vorm van workshops!

“Workshops moeten actief zijn en een afspiegeling van het onderwerp.”

Dat betekent dus dat je bij mij geen saaie workshop of lezing volgt waarbij je alleen maar kunt luisteren naar hoe je het zou moeten doen. Ik houd van actief aan de slag gaan. Een korte uitleg een paar voorbeelden en dan werken aan je eigen project, zodat je aan het einde van de workshop ook iets in handen hebt om in je volgende les in te zetten.

Heb jij zin in een actieve workshop, waar je veel leert maar vooral ook zelf aan de slag gaat? Wil jij na 2 uur iets in handen hebben om tijdens een volgende les mee aan het werk te gaan? Dan is het misschien een goed idee om eens contact op te nemen over de mogelijkheden!

Algemene informatie

Alle workshops kunnen op locatie worden verzorgd voor secties, teams of groepen, maar het is ook mogelijk om online aan de slag te gaan. De workshops kunnen op maat ontwikkeld worden voor groepen tussen de 8 en 20 personen. Gaat het om een grotere groep? Neem dan even contact met mij op!

Van te voren bespreken we welke wensen er zijn en bepalen we welke doelen jullie willen bereiken. Wanneer het om workshops gaat rondom het onderwerp ICT in de klas, is het noodzakelijk dat iedere deelnemer beschikt over een laptop of computer.

Regelmatig geef ik workshops in de regio Delft, Rotterdam en Den Haag. Hier kun je (individueel) aan deelnemen door middel van inschrijving. Denk hierbij aan onderwerpen als: werken met ICT in de klas, oudergesprekken voeren, activerende werkvormen, klassenmanagement etc. Meer informatie over deze workshops vind je op mijn Facebookpagina, bij de evenementen.

Vul het formulier hiernaast in voor meer informatie of eventuele vragen. Ook voor het aanmelden voor een workshop kun je het formulier invullen.