Ben jij op zoek naar actieve, creatieve en inspirerende trainingen op het gebied van onderwijs? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik geef individuele trainingen en trainingen aan groepen.

De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van activerende werkvormen, formatief evalueren, differentiëren en (online) didactiek. Mijn kennis deel ik graag met jou en/of jouw team.
Een training moet, in mijn ogen, actief en inspirerend zijn! Het moet een afspiegeling van het onderwerp onderwerp zijn en dat wat je leert moet je ook direct kunnen toepassen. Dat betekent dus dat je bij mij geen saaie training volgt waarbij je alleen maar kunt luisteren. Ik houd van actief aan de slag gaan. Een korte uitleg een paar voorbeelden en dan werken aan je eigen project, zodat je aan het einde van de training ook iets in handen hebt om in je volgende les te gebruiken.

Op dit moment heb ik de volgende trainingen ontwikkeld:

Thema’s

Ben je op zoek naar een andere training of wil je een training aanpassen naar de situatie van jouw team? Dat is geen probleem! Ik kan trainingen op maat maken voor groepen van 5 tot 20 over de onderstaande onderwerpen. De trainingen kunnen op locatie worden gegeven, maar desgewenst ook online.

De trainingen worden afgestemd op de wensen en behoeftes van het team dat de training volgt. Daarbij wordt rekening gehouden met de reeds aanwezige kennis en de gewenste te behalen doelen. Na aanmelding neem ik contact met jullie op om deze zaken te bespreken. Dit kan telefonisch of via een vragenlijst.

Aanmelden en/of meer informatie

Ben je enthousiast geworden? Aanmelden voor een training kan via onderstaand formulier of door een e-mail te sturen naar info@docentenleven.nl. Na aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact op om de wensen en doelen te bespreken en een plan op te stellen. Uiteraard is het opvragen van informatie of aanvragen van een offerte volledig vrijblijvend!