Mijn studiekeuze op dit moment: de master Onderwijswetenschappen.

Wil jij graag in het onderwijs werken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dat kan ik goed begrijpen. Voor het onderwijs geldt dat er nogal wat wegen zijn die naar Rome leiden. Er zijn veel verschillende onderwijsinstellingen die opleidingen aanbieden. Maar er zijn ook veel verschillende trajecten die je kunt volgen. Het kan moeilijk zijn om hier je weg in te vinden. Om je hierbij te helpen kun je een studiekeuzegesprek aanvragen.

Studiekeuzegesprek

Om te beginnen is dit gesprek voor jou een moment om al je vragen te stellen over het vinden van de juiste opleiding voor jou. Het doel van het gesprek is dat jij een duidelijk beeld hebt van de mogelijkheden en dat jij op basis hiervan een goede keuze kunt maken.

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen

  • Is het onderwijs echt iets voor jou?
  • Welk vak zou je willen geven en waarom?
  • Hoeveel tijd heb je ‘over’ voor een studie?
  • Heb je werk nodig of is een stage ook mogelijk?
  • Wat is je doel met deze overstap?
  • En verder alles wat op tafel komt.

Kosten

Eenmalig studiekeuzegesprek – 79,- Euro
Het gesprek duurt 60 minuten. Van te voren krijg je een vragenlijst, zodat ik het gesprek goed kan voorbereiden en jou de juiste vragen kan stellen. Doel is dat je na een uur een beter beeld hebt van jouw mogelijkheden. Het gesprek vindt in principe online plaats.

Onderzoek naar de juiste studiekeuze – 169,- Euro
In een kort traject van drie gesprekken gaan we op onderzoek uit naar de juiste studiekeuze voor jou. Je gaat zelf op zoek, want uiteindelijk gaat het erom dat jij de juiste keuze maakt. Ik begeleid je in dit onderzoek en wijs je op mogelijkheden en alternatieven waar je zelf niet aan gedacht hebt. Aan het einde van dit traject heb jij een goede afweging gemaakt om te kiezen voor een passende studie.

Kennismakingsgesprek

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier.

Je kunt mij ook volgen via Instagram of Facebook, zodat je mijn studietips niet hoeft te missen.

[ninja_form id=3]