Online hulp bij afstandsonderwijs

Sinds half maart staat onderwijzend Nederland voor een flinke klus: al het onderwijs digitaal maken. Voor sommigen is dit een eitje, anderen zien dit als een fantastische uitdaging en mogelijkheid tot vernieuwing. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je hier meer moeite mee hebt en wel wat hulp kan gebruiken.

Ik help graag!

De afgelopen tijd heb ik, mijn eigen onderwijs gedigitaliseerd en daarnaast veel van mijn collega’s op afstand geholpen om ook hun onderwijs te digitaliseren.
Door middel van online coaching en uitleg is er veel mogelijk. Vaak is er in een of twee korte sessies (een half uur tot een uur) al veel duidelijk.

Heb jij vragen over de mogelijkheden van programma’s als Zoom of Teams? Wil je meer weten over het inzetten van Quizlet of Kahoot op afstand? Of heb je een vraag over hoe je een inhoudelijk goede online les opzet? Laten we dan een afspraak maken!

 

Gratis kennismakingsgesprek

Laten we starten met een gratis kennismakingsgesprek van zo’n 15 a 20 minuten, waarin jij jouw hulpvraag kunt stellen en ik kan bepalen of en op welke manier ik jou kan helpen. Voelt het goed? Dan plannen we een online gesprek in. In eerste instantie is een gesprek van ongeveer een uur voldoende om je uitleg te geven over het gebruik van een programma of het invullen van je les.

Kosten

Het kennismakingsgesprek is gratis.

Een online sessie van een uur kost 29,95 Euro.