Klaar voor het nieuwe schooljaar

Voor wie?
In principe kan iedereen meedoen, of je nu gaat starten of al ervaren bent, maar de tips zijn gericht op startende leraren en zij-instromers. Ga jij na de zomer starten in het voortgezet onderwijs of het middelbaarberoepsonderwijs? Heb eigenlijk geen idee waar te beginnen, wat je al kunt voorbereiden (en hoe je dit zou moeten doen?), bij wie je vragen kunt stellen en waar je aan moet denken? Dan is deze challenge iets voor jou!

Overigens kunnen mijn tips vast, met enige aanpassing, ook worden gebruikt door leraren uit het primair onderwijs!

Kosten? Gratis!
Meld je nu gratis aan voor mijn challenge en je ontvangt een week lang, iedere dag, een mailtje vol met tips. We bespreken welke informatie jij nodig hebt, hoe je een planning kunt maken, het voorbereiden van je lessen, een stukje klassenmanagement en het opzetten van je eigen administratie.

Het doel
Zorgen dat jij voor de vakantie al heel veel zaken op orde hebt, zodat je met een gerust hart op vakantie kunt en een stuk rustiger kunt starten aan je nieuwe schooljaar.

Hoeveel tijd?
Je kunt aan de slag wanneer het jou uitkomt. Het hoeft dus niet allemaal in de komende week! Wil je meedoen, maar heb je nu geen tijd? Meld je aan en sla de mailtjes op voor een later moment. Geen probleem!