Met Docentenleven probeer ik docenten, leraren en ieder ander die zich in onderwijs interesseert of die zich op welke manier dan ook bezig houdt met onderwijs, inspireren. Door middel van mijn artikelen op deze website deel ik al veel van mijn kennis en ervaring. Maar ik bied ook verschillende diensten aan. Deze diensten variëren van actief kennis delen in workshops tot het schrijven van (gast)artikelen en teksten voor scholen, bedrijven of tijdschriften.

Wil je meer weten of vrijblijvend overleggen over de mogelijkheden? Ik vertel je graag meer over mijn diensten en werkzaamheden. Stuur daarvoor een mailtje naar info@docentenleven.nl.

Wil je eerst even rondneuzen? Dat kan ook! Hieronder lees je wat ik allemaal doe. Je kunt doorklikken op de links om nog meer informatie te krijgen.

 

 

Ben je geïnspireerd geraakt door mijn tips en lesideeën en wil je nog meer concrete en direct toepasbare tips voor jouw lespraktijk? Dat kan! Volg een van mijn (online) workshops of vraag naar de mogelijkheden van op maat gemaakte workshops voor jouw hele team! Wil je meer weten? Lees dan hier verder!

 

 

 

Met veel liefde deel ik mijn kennis en ervaringen met je! Wil je eens sparren over de invulling van jouw lessen? Wil je praktische ideeën en handvatten om je lessen (inter)actiever te maken? Wil je dat ik mee denk over jouw specifieke onderwijspraktijk? Dat kan! Ik kom bij je langs of we spreken elkaar online.

Kijk hier voor meer informatie!

 

 

 

Voor docentenleven.nl schrijf ik regelmatig artikelen over (activerende) werkvormen, ict in de klas, startende docenten, onderwijs, pubers en meer.
Daarnaast schrijf ik mee aan een methode Nederlands voor havo/vwo onderbouw.

Ben je enthousiast over mijn schrijfstijl en kan ik je helpen met het schrijven van een artikel over een van de bovenstaande onderwerpen? Ik hoor het graag!

 

 

Waarom ICT in de klas? Hoe hou je je werkvormen en de klas actief? Hoe betrek je leerlingen bij je les? Hoe geef ik vorm aan een nieuw lesprogramma. Hoe geef ik startende docenten een goede start?
Het onderwijs zit vol mogelijkheden, vernieuwing en uitdagingen. Met docentenleven.nl probeer ik docenten, teams, directie en andere geïnteresseerden te inspireren met deze mogelijkheden en uitdagingen.
Met veel liefde kom ik hierover vertellen tijdens een inspiratiesessie of een lezing.

 

Docentenleven.nl is opgezet vanuit mijn onderwijsbureau M2 Onderwijs&Educatie. Met M2 Onderwijs&Educatie richt ik mij ook op andere aspecten van het onderwijs. Zoals het doen van onderzoek en aanbevelingen, het ontwikkelen van onderwijsprogramma’s en het opzetten en uitvoeren van projecten. Heeft u interesse in een samenwerking, neem dan geheel vrijblijvend contact op via info@m2onderwijseducatie.nl.

Kennismaken

Heeft u een interessant project, een tekst die geschreven moet worden of lesmateriaal dat ontwikkeld moet worden? Of heeft u een idee voor een workshop en wilt u de mogelijkheden bespreken? Dat kan en nu zelfs heel makkelijk! Door in een afspraak te plannen in mijn digitale agenda kunt u zelf bepalen wanneer we een digitale kop koffie te drinken en kennismaken. Een gesprek duurt ongeveer een half uur. Een afspraak plannen doet u hier: